-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg West Brabant/Tholen 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Wat zijn de Voordelen

Als zorgverlener in loondienst werk je samen in kleine teams bij een vaste groep cliënten. Je salaris is conform CAO VVT. Samen met je team en het Steunpunt help je bouwen aan de basis van goede zorg in de thuissituatie.

Bij PrivaZorg kan je je ook inschrijven als ZZP'er in de zorg. Een Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener is een Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) die als zorgverlener werkzaam is voor eigen rekening en risico;  een professional met eigen visie op zijn beroepsuitoefening.

Als ZZP’er bepaalt u zelf wanneer en hoeveel u werkt. Je werkt in teamverband met colleag ZZP'ers of loondienstmedewerkers. U dient ervoor te zorgen dat de afspraken uit de zorgovereenkomst nagekomen worden; u bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor de zorg die door u aan de cliënten wordt geleverd. Daarnaast is een nauwkeurige administratie bijhouden noodzakelijk voor de verantwoording van inkomsten en uitgaven aan de belastingdienst. Een administratiekantoor kan hierbij behulpzaam zijn; hierin kunnen wij u adviseren.

Voor ZZP’ers die ingezet worden door PrivaZorg gelden een aantal spelregels. Er wordt gewerkt met zorgovereenkomsten en er dient voldaan te worden aan de voorwaarden welke te lezen zijn onder 'Wat heb je nodig'.

© puntjesopde-i.nl