-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg West Brabant/Tholen 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Wie zijn wij?

PrivaZorg West Brabant/Tholen  (e.o.) is een steunpunt van de landelijk werkende PrivaZorg organisatie. Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom en bieden kwalitatieve thuiszorg aan zorgvragers in Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht en Tholen

Uit het tevredenheidonderzoeken blijkt dat onze cliënten ons waarderen omdat:
•  we persoonlijke aandacht hebben voor de cliënt;
•  we snel handelen;
•  de wensen van de cliënt voorop staan.

PrivaZorg werkt met zorgverleners in loondienst in combinatie met zelfstandige zorgverleners. Zo krijgt u als cliënt hulp op de manier die u wilt: professionele zorg, van ‘uw eigen’ vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren die u wenst. PrivaZorg werkt volgens een genormeerd kwaliteitssysteem gebaseerd op de ISO 9000 HKZ richtlijnen.

Cliëntenraad

PrivaZorg heeft een cliëntenraad die bestaat uit cliënten en mantelzorgers. Deze raad is gesprekspartner en geeft de directie gevraagd en ongevraagd advies. De cliëntenraad behartigt de belangen van cliënten in algemene zin. Thema's zijn bijvoorbeeld kwaliteitsverbetering en zorgvernieuwing. De cliëntenraad benaderd indien nodig bestaande cliënten actief bij b.v. belangrijke actuele onderwerpen in relatie tot zorg en zorgverlening.

Heeft u een vraag of tip voor de cliëntenraad dan kunt u die stellen middels het contactformulier onder vermelding "clientenraad"

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website www.privazorg.nl

Klachten

Bent u niet tevreden?

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de zorg en ondersteuning die u via PrivaZorg ontvangt. Het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de geleverde zorg/ondersteuning. Wij horen dit graag van U, alleen door uw signalen kunnen wij de kwaliteit verder verbeteren.

Onafhankelijke klachtenfunctionaris

PrivaZorg heeft een klachtenreglement en een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir. Als u iets dwars zit vragen wij u zich in eerste instantie te richten tot de zorgverlener of het Steunpunt te wenden om zo dichtbij mogelijk tot een oplossing te komen. U kunt een klacht ook te allen tijde rechtstreeks bij de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir indienen. Dit kan zowel schriftelijk als via de mail.

Email: klachtenfunctionaris@quasir.nl

Postadres:

Klachtenfunctionaris

Postbus 2914

3800 GK AMERSFOORT

 

Bent u tevreden??

Laat een recensie achter op Zorgkaart Nederland !

Via onderstaande link komt u direct op onze pagina waar u eenvoudig een recensie achterlaat bijvoorbeeld om een ieder te helpen kiezen bij een goede zorgaanbieder in de thuiszorg!

 

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/thuiszorg-privazorg-west-brabant-tholen-bergen-op-zoom-3045109

 

 

© puntjesopde-i.nl